dla Krakusów i osób przebywających w okolicach
wystawa Alfreda Kubina
Skrytojebczyni
Wiem wiem, wybieram się na nią, tylko nie mogę znaleźć czasu.
Skrytojebczyni
Moim zdaniem obie do dupy. Ziemiańskiego nie trawię za seksizm, a kolejnej bajeczka o Lokim mam dość. Zwłaszcza że dwie poprzednie były do bani.
W Muzeum Narodowym w Krakowie jest wystawa Zofii Stryjeńskiej, kawał dobrej sztuki secesyjnej. Kto lubi tą epokę ten powinien obejrzeć. Reszta też.
Skrytojebczyni
Jasne, Azjo, ale jest to dla mnie rzecz niezrozumiała, jak kobiety mogą się zachwycać tfurcą który znajduje mega przyjemność w ich (kobiet) upokarzaniu i traktowaniu jak przedmiot.
Sierra napisał:
Moim zdaniem obie do dupy. Ziemiańskiego nie trawię za seksizm, a kolejnej bajeczka o Lokim mam dość. Zwłaszcza że dwie poprzednie były do bani.
W Muzeum Narodowym w Krakowie jest wystawa Zofii Stryjeńskiej, kawał dobrej sztuki secesyjnej. Kto lubi tą epokę ten powinien obejrzeć. Reszta też.
Skrytojebczyni
No co, każdy artysta ma jakieś bziki, a niektórzy cały ich zestaw. Wiem, bo pracuję w tym środowisku już cztery lata.
http://www.emetro.pl/emetro/1,85652,606 … derem.html
Mam nadzieję, że o Polskę też zahaczy. Po raz pierwszy od czasów premiery Zemsty Sithów przeżywa coś na kształt podniecenia
<napala się jak głupi>
ulvhedin napisał:
Mam pytanie - był ktoś może na "Draculi" Artura Tyszkiewicza i wie czy to coś warte?
czyżbyś chciał mnie zabrać do kina/teatru (niepotrzebne skreślić) , kochanie?
drzoanna napisał:
ulvhedin napisał:
Mam pytanie - był ktoś może na "Draculi" Artura Tyszkiewicza i wie czy to coś warte?
no zawsze jestes w obwodzie jak juz nie bede mial z kim na to isc
ulvhedin napisał:
drzoanna napisał:
ulvhedin napisał:
no zawsze jestes w obwodzie jak juz nie bede mial z kim na to isc
taaaak? ja jako jakaś ostateczna rezerwa? taki wszelki niewypadek - tak?
<sięga po ukrywany za plecami tasak>
no i co to za przemoc? obywatele, rozejść się
Szczur napisał:
no i co to za przemoc? obywatele, rozejść się
ćććććć.... ja go po prostu rwę ....
tasakiem?!?
Tasakiem się nie rwie tylko rąbie:
"Rana rąbana - rana ta powstaje w wyniku działania ciężkiego narzędzia o ostrej krawędzi (siekiera, tasak), godzącego z dużą siłą - prostopadle lub skośnie do krawędzi ciała. Ma charakter rany ciętej, ale jest od niej większa i głębsza. Powoduje rozległe uszkodzenia tkanek głębiej położonych."
aż ślinka cieknie...
Szczur napisał:
aż ślinka cieknie...
nooo.... też by ci ciekła, gdyby Ulv popatrzył na ciebie tymi swoimi słodkimi oczami ....
Ulv, popatrz oczkami, aż muszę sprawdzić
Nie działa no... Może nie patrzysz w odpowiedni sposób?