Viljar napisał:
Drzoanna to piekna kobieta. Jest pełna ciepła. Mimo to na noc chętnie przykryłaby się długowłosą kołderką
czy juz mówiłam Vil - jak bardzo Cie lubię? baaaardzo mi pochlebia to, co napisałeś

Makarou de seur
ahh , Vania. miło że się martwisz o mnie. to sympatyczne. a co do Ciebie Drzo, to podpisuje się obiema rękami pod tym co napisał Vil.
Skrytojebczyni
Kochani użyszkodnicy, Drzoanna to kobieta, która jest klasą sama w sobie. Jest przekochana, uwielbia Lacrimosę, marzy o długowłosym blondynie, zawsze da wsparcie i jak nikt zrozumie cię bez osądzania. Mimo dojrzałego wieku, potrafi bawić sie jak nastolatka i niejeden młodziak może się od niej wiele nauczyć (łał, jaki elabotar).
Drzo, kochana, teraz rewańzyk...

Skrytojebczyni
piggyinthemirror napisał:
dla odmiany ja mam najwęższy.
Zabrzmiało to dwuznacznie, Piggy, uważaj bo sobie niechcący zrobisz antyreklamę

Sierra jest jak słodki tajfun ciepła i energii... prostolinijna i szczera do bólu.... nigdy nie kręci i nie ściemnia dyplomatycznie.... serdeczna i otwarta... zawsze chętna do pomocy....
a kiedy próbuję wyobrazić sobie - jaka jest w miłości, to przypomina mi się jej fota w galerii : w czarnej błyszczącej sukni z rozcięciem i z bronią złożoną do strzału... piękna i niebezpieczna ...

Patrick Bateman
Ja się nie przedstawiam, pozostaję inkoguto Kto mnie zna, ten wie, czym jestem.
Cenobite
Ej a co wy tak...wcale nie mam (już) najdłuższych włosów...a uśmiech nie jest moja najszerszą stroną charakteru...
Le Mademoiselle
To ja się poprzechwalam:
Nieprzejednany emancypant, demaskator homofobii, mizoginii i ciemnogrodu. Miłośnik wszelakiej DI muzyki, makijażu, skór, wysokich obcasów, literatury gotyckiej i powieści grozy, niemych filmów, wypraw z aparatem do starych fabryk i nie tylko, a także trzech kaw dziennie.

Diabeł Wcielony
Stare fabryki i tym podobne ruiny to jest to

moja kolej
mierć: zazwyczaj optymistyczna, milosnik sztuki, kultury fińskiej, klasycznej muzyki gotyckiej i folku. Jej noga zaczyna tupac kiedy slyszy Som, Dod, czy Fotn.Brzuch sie rusza kiedy slyszy muzyke arabska. Jest uparta i feministyczna.Zazwyczaj jest opatulona jak mumia w koronki i aksamity. Nosi ankh z kwiatem lotosu.Ma grzechotnika.Podoba jej sie staroswiecka moda lat 80 i XIX wieczna.Czasami walnie bohomazik ale nie ma czasu bo sie uczy i pracuje. Lubi romantyzm i secesje.Nie lubi swojej pracy. Lubi spam
Ostatnio edytowany przez Karola69 (2009-01-15 10:08:45)

No to teraz ja – zwierzę ciepłolubne. Kocha morze, statki i okręty. Interesuje się ekologią i kolejnictwem, a także religiami
oraz fotografią, czym sam się amatorsko zajmuje. Umie dobrze gotować/piec ciasta (są świadkowie), ale mu się nie chce. Jest feministą, co zapewnia mu popularność wśród kobiet, ale tylko na zasadzie kumplostwa. Fan „Star Wars”, „Piratów z Karaibów”, zna na pamięć wszystkie dialogi "Misia" Stanisława Barei. Z literatury lubi Terry'ego Pratchetta i Philipa K. Dicka.
Ostatnio edytowany przez Viljar (2009-01-15 10:41:26)
Ok to teraz ja..ekhm..ekhm...
W sumie to jestem zwyczajna kobitą,mamą dwóch wrednych córek,żoną i kurą domową będąca na etapie poszukiwania roboty.
Od czasu do czasu przygrywam jako didżej(hahaha) na gotyckich potupajkach.
Jestem fetyszystka butową, lateksiarą (tak,tak),uwielbiam deathrocka, post-punka i zimnofalowe klimaty.
Jak powiem, że również uwielbiam DoD to chyba nie będzie zdziwienia
Interesuję się głównie glacjologią, ale z nikim nie mogę na ten temat porozmawiać bo mało kto co o tym wie.
Książki czytam głównie z zakresu w/w dziedziny ale również szeroko pojętej geografii fizycznej bo to takie moje małe zboczenie zawodowe i hobby.
Uwielbiam poezję K.K Baczyńskiego.
Skrytojebczyni
Jak lubisz geografię to ze mną możesz porozmawiać o podróżach.
Suplement mojego profilu: nałogowy zwiedzacz zabytków, przemieszczania się, autostopu i tym podobne. Kiedy jest ciepło (od marca) nie mogę usiedzieć na dupie, a rodzina chcąc przypomnieć sobie jak wyglądam odkurza fotografie. Maniakalna podróżniczka, dla której słowo "daleko" oznacza powyżej tysiąca kilometrów.

Skrytojebczyni
Jestem jak najbardziej za, zresztą rozmawiałam już z Sinem w tej sprawie.

niech zgadne......on sie zgodzil i podejzrewam ze Gekon rowniez. Ciekawe dlaczego
jakby co to u mnie miejsce do spania sie znajdzie
Ostatnio edytowany przez Karola69 (2009-01-15 14:18:17)

Skrytojebczyni
No ja tam nie wim, dlaczego, wiesz coś, czego ja nie wiem? Oświecisz mnie? (możesz na priva).

Patrick Bateman
cold napisał:
Interesuję się głównie glacjologią, ale z nikim nie mogę na ten temat porozmawiać bo mało kto co o tym wie.
Czyżby to tłumaczyło pochodzenie Twojego nicka i uwielbienie do zimy?
Powiedziała pani, która zastanawia się nad ruszeniem grzechotki na DE
Dreamer
juz kiedys takie cos robilem ale teraz to troche inaczej wyglada
Jestem uczniem LO w Festung Breslau jestem na etapie poszukiwania mhrocznej polowicy
Moim glownymi zainteresowaniami sa muzyka poezja i fotografia industrialna
Muzyka jakiej slucham to wszelkiego rodzaju mroczne dzwieki (czesto black i death metalowe) jak i klasyczny heavy (KISS Motorhead) ale najbardziej lubie jednak gothic metal/rock i wszelkiego rodzaju aggrotech harsh ebm tbm
Moi ulubieni poeci to Balduaire (nie wiem czy dobrze pisze za kazdym razem mam z tym problem) , Herbert , Różewicz , Baczyński i Kaczmarski
Uwielbiam skóry i muzyczne koszulki
Baudelaire !!!!
Pin
Sinisterr_a.k.a._Icarus napisał:
cold napisał:
Czyżby to tłumaczyło pochodzenie Twojego nicka i uwielbienie do zimy?
Nick się wziął z tego, że jest mi wiecznie zimno
Ale zainteresowania są również do niego adekwatne
Butterball
To może ja się przywitam Jest tu taki Shaalaku, a ja to taka ruda, co z nim się szwenda od przedwojny
Mam maturę i kursy co niektóre, lubię dobre książki, dobrą czekoladę i dobrą muzę (tu bardzo szeroki zakres: od jazzu lat 40-50, przez różne stare rokendrole, punka, reggae aż do mroków i szatanów). Lubię zwierzaki i wspólnie z Shaalaku usiłujemy zapanować nad gromadą ogoniastych gryzoni, które opanowały naszą przestrzeń życiową i wcale nie zamierzamy tego zmieniać. W wolnych chwilach adminuję twardą ręką i takimż obcasem na szczurzym forum (spam: forum.szczury.biz ). To chyba tyle