Patrick Bateman
Inte napisał:
Dzień dobry nazywam się Inte
i czasami się przemykam jako ten cień
No właśnie, ostatnio rzadko się przemykasz
Skrytojebczyni
Ale za to JAKI cień!
Hmmm...Czyli mam rozumieć, że wyd(y)muchanego Exadara mam w pojedynkę wytrząsać ze śpiwora za pomocą gry rpg na wędce? Coście dzisiaj brali???????

Sinisterr_a.k.a._Icarus napisał:
No właśnie, ostatnio rzadko się przemykasz
Moja cienistość przemyka się niepostrzeżenie
Sierra napisał:
Ale za to JAKI cień!
Duży
Skrytojebczyni
Kochany

Sierra napisał:
Kochany
bardzo bardzo kochany
PS. Inte looknij na foty z wczorajszej imprezy i przyjrzyj się, co mam na szyi .....
Ostatnio edytowany przez drzoanna (2009-01-18 23:20:53)

Inte napisał:
Drzo, jak nic, stryczek

Sierra napisał:
Ale za to JAKI cień!
Hmmm...Czyli mam rozumieć, że wyd(y)muchanego Exadara mam w pojedynkę wytrząsać ze śpiwora za pomocą gry rpg na wędce?Coście dzisiaj brali???????
to bylo zue ziolo

Skrytojebczyni
To ja skoczę po precelki...

Zbanowany
Yo raperzy, wlazłem tu, bo Pinhead wspomniał o tym forum na naszej klasie. Lubię masturbację, dręczę zwierzęta i molestuję dzieci. Co mogę dodac więcej.
Diabeł Wcielony
Witamy witamy. Hmm... ale o jakich (t)raperów chodzi?

Patrick Bateman
Yossarian, ja podobnie, lubię masturbację, ale dręczę dzieci i molestuję zwierzęta
Yossarian napisał:
Yo raperzy, wlazłem tu, bo Pinhead wspomniał o tym forum na naszej klasie. Lubię masturbację, dręczę zwierzęta i molestuję dzieci. Co mogę dodac więcej.
ależ prosimy o więcej... to z masturbacją mi się podoba... w sumie to ja też molestuję dzieci... hmm...
ale... jakie masz włosy?
Ostatnio edytowany przez drzoanna (2009-01-21 23:45:30)

Pinhead napisał:
krótkie
i ciemne
ech... życie....
ale OK - nie będe się zniechęcać tak od razu....

Pinhead napisał:
mozesz sie przyjrzec lepiej na Forum Gothic ns NK
już pędzę lecę

Zbanowany
fakt, tam jestem najlepiej widoczny, jeśli ktoś chce zerknąć. rzeczywiście wlosy mam krótkie, bo tak mi ładnie i wygodnie W temacie dodam jeszcze, że zdecydowanie nie należę do pajaców i przebierańców popierdalających w czarnych ciuchach i glanach, zwłaszcza w 40-sto stopniowy upał, więc mam nadzieje że nie będę odbiegał zbytnio od reszty forum hihihi.
Dunkelheitsmann napisał:
Witamy witamy. Hmm... ale o jakich (t)raperów chodzi?
rapujących
Siamese Twin
Pinhead napisał:
bajdełej - w Darkrooms jest kielecki watek - poznaj gotow z twojej miejscowosci
Nie będę więcej pisał Nie będę więcej pisał hjehje Nie będę więcej pisał Nie będę więcej pisał hjehje....gotów z miejscowości Kielce na stanowisku Altergothic już aż dwóch..... w sumie to już coś
reszta się ukrywa czy co...ja nie wiem
Skrytojebczyni
Pajączku, pora się przeprowadzić do większego skupiska mhroków

Siamese Twin
Może kiedyś...ale na dzień dzisiejszy się nie wybieram nigdzie - dobrze mi w moim mieście a jeśli już miałabym wybierać to Poznań/Kraków...ale to jeszcze za jakiś czas