Cenobite
SZATAN KURWA MAĆ....................................................................
Czyli ogólnie sejsa...enyłej odfajkowuje powoli zaległości
Witaj Elenko fajnie bedzie znów z tobą pogadać.Przywiązuje się do lucióff wiec ciesze się że jesteś
Vańka-wstyd.Spam nienapisany krzyczy i jęczy.Spamuj bo innaczej zacznie ci uszami wyciekać!!!
Na wszystkich bogów chaosu dajcie mi moc-chce kurwa poczuc że kurwa żyję...kurwa...no...
Czyli ogólnie dół,masakra i uber sesja of DOOM >_<
Cenobite
Murarza kurwa...takiego z którym mógłbym sie skuć!!!!!!!!!!!!!!!
Pin,gwoździogłowy gwałcicielu zakonnic i małych skośnookich marsjanek-socjalistek-liberałek TOK TU MI...
Bosh...co ta sesja robi z ludziami >_<
Le Mademoiselle
Bosh, co ta marihuana robi z ludźmi...

Le Mademoiselle
Ja padam ok. 22ej jeśli nie wypiję kawy. Po kawie zaś mogę siedzieć do 4 i mieć pełną sprawność intelektualną, co wykorzystuję do uczenia się / czytania książek.

wyobrażasz sobie spamujących w Pubie Bartyego i Mastera ? ja nie. Ale na serio, to z golfikowej moderacji bardzo bym chcial by pisala u nas Iguana - jej posty i sposób odnoszenia sie do uczestników dyskusji to prawdziwa przyjemność w odbiorze.
pewnie jeszcze tu przyjda ^^ ciekawe jak wytrzymaja brak regul . Chyba kazdy kto byl kiedys modem ma problem z balaganem i chaosikiem u nas i az go korci zeby napomnic choc jednym poscikiem

nie do końca - Procella jest modem na innym forum, i doskonale sobie u nas radzi. Z golfikowej ekipy jeszcze chętnie bym popisal z dawca mojego warna - Gasekim, to rowniez fajny facet, i uwazam że ta ekipa bez problemu by sie u nas znalazła.
Królowa jest tylko jedna
Iguana jest modem na -cave.pl. Tam także dobrze się spisuje.
A mnie tutaj brakuje naszego kochanego OB. Takiego forumowego trolla, hihihi.
Cenobite
Troo,Alec żomdził!!!!
Królowa jest tylko jedna
Ano, Aleca też brakuje. Brakuje mi także Lilith. Onegdaj dużo się udzielała na g.pl, następnie trochę przestała, ale jej posty i tematy przez nią zakładane zawsze były ciekawe.