Makarou de seur
hmm. to dziwne że często ludzie utożsamiają ze sobą 2 zupełnie niepodobnych do siebie ludzi.
piggyinthemirror napisał:
Nie wiem czemu ale włóczykij kojarzy mi się z Simonem Gallupem. co na to Królowa?
a masz jeszcze jakies niemuzyczne skojarzenia ??
Robert Smith -
Chris Pohl

Makarou de seur
Piggyinthemirror -
Flower Girl

Makarou de seur
Lolka dobre!
Vanessa napisał:
614 napisał:
część jestem Fifi. Mam 26 lat i jestem uzależniony od muzyki. Wszystko zaczęło się gdzieś w czasach Pana Tik Taka. To było silniejsze ode mnie. Teraz wiem że jest już za późno, ale widziałem tu gorszych świrów, więc może odnajde jakieś większe uzależnienie, które pogłębi mnie do reszty.
Witajcie świry zaświatów, wampirry, dzierlatki, szmatany i całą reszte też witam. Hi AllWitaj nam Fifi
Długowłosy ,wysoki blondyn jakby kto pytał
Przynajmniej jak ostatni raz widzieliśmy się
Dawaj fotę do galerii ,Fifi
ożesz qrva.... thx...
<przystępuje do działań zaczepnych.... poprawia makijaż.....pręży biust.... puszy włosy.... wciąga brzuch>

ale drzo... on jest dla Ciebie za stary
przecież nawet ja jestem za stary...
Ostatnio edytowany przez Adalbert (2009-03-07 23:14:13)
spoko Vania, wiem, że pewnie wielu industrialnych znawców wypowiedziałoby się przychylnie o Blutengel a że ja sie nie znam to nie lubie
chodzi o to, że dlamnie blutengel jest po prostu NUDNE oraz banalne ....
Ostatnio edytowany przez Adalbert (2009-03-08 00:18:38)
hmm, jako facet nie podniecam się wyglądem wokalistek, tylko tym jak śpiewają.
np. Vibeke Stene ex tristania jest ładna, ale mi to zwisa, ważne, że pięknie śpiewa.
violetta villas nie ma super figury ale świetny głos, to jest ważne.
Ostatnio edytowany przez Adalbert (2009-03-08 00:25:10)
yezzzzzuuuu
przecież mi nie przeszkadzał Twój awatar
chciałem się tylko podroczyć....
Vania, masz bardzo ciekawy gust muzyczny poza tym, choć nieco różny od mojego ale częciowo nam się pokrywają zainteresowania
Ostatnio edytowany przez Adalbert (2009-03-08 00:40:19)
Flower Girl
Vania, przywróć Chrisa Pola !!! Jego mordka jest fajna i patrzenie na nią umilało mi spamowanie.

Adalbert napisał:
przecież nawet ja jestem za stary...
za stary?
że niby co... że starszy od mojego syna na przykład?
ale może w miarę dziarski...??? < rozmarza się... >

Skrytojebczyni
bitchefightefly napisał:
Vania, przywróć Chrisa Pola !!! Jego mordka jest fajna i patrzenie na nią umilało mi spamowanie.
Ja tam wolę na avku Vanię.

Vanessa napisał:
A ja sobie zostanę bezavatarowo na razie .Może siebie też stąd usunę
Oraz zewsząd.
tylko spróbuj.
ostatnio balowałam do Blutengela. Moja przyjaciółka bardzo go lubi. Czasem mowię, że to takie Dark Modern Talking, jak chcę jej podokuczać - ale mnie samą podrywa do tańca muzyka Młodych Tłoków ( jak mawiał Tomek B.) i C.C.Catch też.
I skaczę do Frosen Plasmy na imprezach - ja, wielka metałówa i subtelna gotka.
ale co do urody... tak szczerze... jak baba z babą....
więc nie Chris Pohl... nawet nie Tilo W.
ale Adrian z DoD.... i fińscy black i death metale....
PS. i oczywiście perkusista StrommoussHeld

Torso
drzoanna napisał:
Adalbert napisał:
przecież nawet ja jestem za stary...za stary?
że niby co... że starszy od mojego syna na przykład?
ale może w miarę dziarski...??? < rozmarza się... >
o losie. zmasowany atak!!!
Vania dobrze pamiętasz ale jest jeden szkopuł... włosy są czarne... a wieczorem ciemno-brązowe.
farby do włosów stworzyli bogowie, abyśmy i my mogli zasmakować wieczności, czy coś...
btw. jestem singlem i wolałbym aby tak pozostało, bo strasznie mi z tym dobrze
Torso
a i fotka do galerii dorzucona. wszelkie wątpliwości rozwiane.
btw.2: Vania ty jesteś uroczą damą. światełkiem w mroku. szkoda że mieszkasz we Wro... bo na Babylon nie zawitujesz a tutaj dla ciebie są same smakołyki muzyczne. pamiętasz jak mówiłaś o tym że na imprezach lecą wciąż te same oklepane kawałki. Bo to jest domena Wro właśnie. My nie puszczamy wciąż tego samego bo nie mamy konkurencji xD więc ludzie są na nas skazani. gramy dla garstki ludzi a nie dla mas. to tak na marginesie dodałem bo na forum G.pl nie zdążyłem.
no jest trochę zespołów death metalowych i grind, ale fakt finowie grają raczej melodyjnie
w sumie mój ulubiony fiński zespół to chyba sentenced... ale tam nie ma parapetu
Karola69 napisał:
finscy black i death metale ????? Tam w wiekszosci sa power metalowcy i rockmani
bo co tam jest procz Impaled Nazrene ??
no dobra - raczej może pagan power albo cuś.... ale skąd mogę wiedzieć dokładnie, jak zagapiam się na ich fruwajace włosy ??

614 napisał:
btw. jestem singlem i wolałbym aby tak pozostało, bo strasznie mi z tym dobrze
no dobra dobra... <foszy się> siłą Cię brać nie będziem....