Królowa jest tylko jedna
To musisz się waćpanna wziąć ostro do roboty .
Diabeł Wcielony
Cześć wszystkim! Jestem tu na nowo, na tym starym, pierwszym AG
Właśnie spojrzałem na datę rejestracji. Ale ten czas leci- to już ponad 5 lat
Ostatnio edytowany przez Dunkelheitsmann (2013-10-30 14:04:44)

Frank Cotton
Dzień dobry
Frank Cotton
A możesz mi zmienić nicka? Bo myślałam, że tutaj nie można było nic zmieniać. Jeśli możesz to poproszę.
Frank Cotton
Dziękuję.
Jedna tożsamość mi wystarczy ;] Usuń to, proszę
ale wcześnie wstaliście, janiemoge
bry !!!!!
< przeciera oczy>

Diabeł Wcielony
Akurat ja wstałem dość późno- ok. dwie godz. temu

ja wstałam dość wcześnie - godzine temu

Tristean BaudelaireDreamer
Jeju, same staruchy jesteście, a ja młódy, nowicjusz czuje się bynajmniej dziwnie :O .
Przypełzło to to dziwne wedle woli swojej pokracznej duszy, która dość długo wahała się nad wyborem. Zdecydowała się! Jest postęp! To mały krok dla ludzkości, lecz wielki dla niej.
Ja...od czego tu zacząć? Hmn, może tak:
Mam maturę na karku co trochę cieszy, bo mam już dość przymusowej edukacji. Potem pobłogosławcie aniołowie i bogowie, ukochane studia.
Co lubię?
-Książki (choć nick wskazuje na fascynację literaturą romantyczną i modernistyczną, czytam też podręczniki od RPG, erotyki, poezję, fantastykę, encyklopedie, kryminały, dokumentalne, klasykę...)
-Mangę i Anime
-Przyrodę (oprócz samych zwierzaków, roślin, innych organizmów żywych, to chociażby interesuje mnie relacja człowiek-natura, prawa zwierząt, środowisko i podobne)
-Dyskutować o problemach społecznych, moralności, etyce, badać naturę człowieka
-Gry komputere (głównie mi idą cRPG, RTSy i strategie, nie idą mi w parze sportowe i wyścigówki)
-Słuchać muzyki (choć najlepiej się czuję przy deathrocku, coldwave, punku i gothic rocku, potrafię też się rozpłynąć przy black metalu, operze, hard rocku, jazzie, celtic folku, chórze gregoriańskim, trance, klimatach new romantic czy ethno)
-Koty (Cierpię na nekomanię, czyli mam bzika na punkcie kotów, o czym może świadczyć posiadanie wielu figurek czy maskotek w kształcie kota)
-Różnorakie rzeczy związane z czymś nadnaturalnym i okultyzmem (wicca, religioznawstwo, Lovecraft, kosmici, angelologia, sigile, Crowley, kabała i takie tam)
-Historię (choć historie po I Wojnie Światowej raczej nie dla mnie)
-Astronomię (umiem coś znaleźć niż tylko Wielką i Małą Chochlę )
-"Ciemną stronę świata" (przeraża mnie ona, jak i fascynuje)
-Słodkości (taki stary pierdyk jestem, a ochoczo zatopię zęby w gorzkiej czekoladzie czy żelkach Haribo )
-Dobre ciuchy, biżuterię, makijaże (potrafię minutami przesiedzieć podziwiając to i owo, z noszeniem bywa różnie, zwykle na moje nieszczęście),
i wymieniać wiele, wiele, wiele innych.
Jak chyba każdy mam wiele marzeń. JEDNAK dodatkowo chorą, zrytą, acz bogatę wyobraźnię. Spytacie pewnie co na to na mnie wpływa? Hmnymn... dobre pytanie. Bo odpowiedzi można się doszukiwać, choćby w herbacie (zwykłej, najzwyklejszej, choć najbardziej lubię malinową i zieloną), w czasem objawiającej się depresji albo w czarnej dziurze (kto zamierza tam polecieć to życzyć powodzenia). To chyba tyle
Ostatnio edytowany przez Tristean Baudelaire (2013-11-05 20:47:52)

Le Mademoiselle
Witaj w Miauhausie

Królowa jest tylko jedna
Pinhead napisał:
Jeszcze info dla uzywających skrzynek w domenie altergothic.pl
- zostana aktywne do maja 2014, możecie z nich spokojnie korzystać.
No żesz! A ja jużem ją zlikwidowała!
Tristean, witaj w otchłani S.P.A.M.-u.
Witaj, Tristean, i baw się dobrze. :]
Proszę, możecie mnie nazywać Trist choć Tristean się wymawia jako "Tristan" :> (1. tak, tak, głównie wzięte od tego średniowiecznego romantyka-rycerza 2. Bawiłem się wymową francuską bo wszak nazwisko Baudelaire'a jest francuskie)

same staruchy? no co Ty mnóstwo tu młodzieży, wręcz gówniażerii - choćby i ja
ale racja, piszą tu też stetryczałe dziadki, strasznie marudzą - dobrze, ze trafił tu wreszcie ktoś młody jak Ty - razem stawimy im czoła, damy odpór i w ogóle
proponuje zawiązać koalicję młodych - ciepłe pozdro Trist !!!!

Mi prędzej chodzi, że masa tu ludu z 2008 czy 2009 (czyli daty zarejestrowania), a tu ja... z 2013.
Yay, mam póki co własną miotłę, więc jest czym walczyć :>

Tristean Baudelaire napisał:
Mi prędzej chodzi, że masa tu ludu z 2008 czy 2009 (czyli daty zarejestrowania), a tu ja... z 2013.
Yay, mam póki co własną miotłę, więc jest czym walczyć :>
a tak, my tu to takie wędrowce jesteśmy, pojawiliśmy się w 2008, potem poniosło nas gdzieś - a teraz wracamy do domu

Ja jeszcze pamiętam poprzedni Altergothic gdzie były m.in recenzje płyt, tylko wtedy nie odczuwałem chęci się zarejestrowania. Pomimo tego samo AG było jedną z moich ulubionych stron o DI (tego skrótu chyba nie należy tlumaczyć?).

Tristean Baudelaire napisał:
Ja jeszcze pamiętam poprzedni Altergothic gdzie były m.in recenzje płyt, tylko wtedy nie odczuwałem chęci się zarejestrowania. Pomimo tego samo AG było jedną z moich ulubionych stron o DI (tego skrótu chyba nie należy tlumaczyć?).
no dokładnie - my właśnie jesteśmy takimi wędrowcami - zaczynaliśmy tu, potem zawędrowaliśmy na AG2 - by powrócić tutaj.
Ale cieszy mnie i wzrusza - że czytywałeś recenzje, może i na moją pisaninę trafiłeś
a w ogóle to trochę naszej historii możesz poznać , jak poczytasz sobie subforum "Wspominki" - tam przekleiłam kilka artów i wątkow z AG.
Ostatnio edytowany przez drzoanna (2013-11-06 00:01:32)