witamy serdecznie !
czyżby gdańsk znowu ?
Ostatnio edytowany przez Adalbert (2009-03-03 13:11:00)
lubię warszawę i warszawiaków.. niestety ostatnio mam tam nie po drodze ale tęsknie za miastem i znajomymi tam mieszkajacymi
Le Mademoiselle
Pinhead napisał:
I oto kolejny uzyszkodnik - Królewska Krew
Witamy na pokładzie !!!
Trzeba to opić. [błyska ząbkami]

Patrick Bateman
blut_royale jak najbardziej z północy Wiem w końcu z kim gadałem w sobotę
Witamy!!
Torso
na milosc, zapozniona jestem i do tego komputerowa idiotka. z Breslala to ja nei jestem, choc od urodzenia (a nawet poczecia) mieszkalam na Dolnym. Teraz w zagramanicznych wojazach.
W rekawie Cold sie nie zmiescilam, skad inad mnie wziela byla:-) Musze sie ogarnac i zabrac za to forum. klocic sie mozna - rozumiem?
Patrick Bateman
manka napisał:
na milosc, zapozniona jestem i do tego komputerowa idiotka. z Breslala to ja nei jestem, choc od urodzenia (a nawet poczecia) mieszkalam na Dolnym. Teraz w zagramanicznych wojazach.
W rekawie Cold sie nie zmiescilam, skad inad mnie wziela byla:-) Musze sie ogarnac i zabrac za to forum. klocic sie mozna - rozumiem?
Jak najbardziej Jedyna moderacja, jak obowiązuje, to automoderacja, czyli samy najwyżej sobie ściągamy cugle
Zgadza się. I nie nabijamy się z Yody i Darth Vadera, bo to postaci święte A moderator to u nas brzydkie słowo
Torso
serioserio? bo na forum CP to usuwaja mi wypowiedzi i tematy zamykaja:-)
to ja chyba wole takie forum co mi dzioba nei beda zamykac.
Torso
ja pierdole, ja wredna nie jestem tylko na glupote wrazliwa i wtedy (i tylko wtedy) wychodzi ze mnie suka. a swoja droga odpowiesz za to ze sama tez jestes podla:-) zycie Cie ukarze i wogole cale to zlo do Ciebie wroci, bo same potwarze i podlosci hehehe
Cenobite
Suka powiadasz...
Wiesz tu jest spory popyt na gotyckie dominy więc serdecznie zapraszamy
Pinhead napisał:
Sinisterr_a.k.a._Icarus napisał:
blut_royale jak najbardziej z północy
Wiem w końcu z kim gadałem w sobotę
Witamy!!
eee..to wy macie chello w 3city ?
Trzeba zalozyc jakis ogranicznik na rejestracje z północy
bo my wikingowie zawsze lazimy horda

Torso
Rauko napisał:
Suka powiadasz...
Wiesz tu jest spory popyt na gotyckie dominy więc serdecznie zapraszamy
o w mordeczke, do gotyckiej dominy mi za daleko, pozatym,, w pizdu, dominy (nie tylko gotyckiej) nie przypominam ani z postury ani z ryjka:-)
Cenobite
A jak powinna być jedynie słuszna postura i ryjek gotyckiej dominy?
Poza tym każdy tr00 użyszkodnik ma w sobie coś z gotyckiej dominatrix
Cenobite
Jak sama widzisz wszyscy użyszkodnicy muszą obowiązkowo poddać sie lustracji
Torso
matko i corko, toz ja sie nie ukrywam, wszak zdjecia me na forumie cp se wisza i gdzies tam jeszcze :-)tylko ten..czego to ma byc fota?moze byc waginy?
z domina mam tyle wspolnego co dziecko i meza porozstawiam po domu i ewentualnie komus nawrzucam, co mi krwi napsul byl. ale pozatym jestem czysciutka jak spirytusik. (a spirytusik lubie)